Szépségverseny

2021.01.29. 19:15

Újabb tündérek a kamera előtt (képgalériával!)

TEOL

dav

Forrás: TEOL.hu

Továbbra is folyamatosan érkeznek a jelentkezések a Tündérszépek országos szépségversenyre, amelyet tavaly novemberben harmadszor hirdetett meg a Mediaworks Hungary Zrt. A szakmai zsűri is folyamatosan értékeli a versenyre történő nevezéseket, és a kiválasztott lányok fotózása is zajlik.

A festői környezetben fekvő Bodri Pincészet tóparti vendégházában legutóbb újabb két lány állt Mártonfai Dénes kamerája elé. Elsőként a szekszárdi Katona Henrietta, aki születésnapi ajándékként „kapta” a fotózást, hiszen éppen aznap töltötte be 18. életévét. Ugyancsak a vendégházban berendezett stúdióban készítettük el a nagydorogi Szántó Loretta portfólióját.

A fotózások a következő napokban is folytatódnak, miközben a megyei döntő harminc fős mezőnyében egyre fogynak a kiadó helyek. Ha nem szeretnél lemaradni erről a nagyszerű lehetőségről, érdemes mielőbb jelentkezni a teol.hu/tunderszepek oldalon.

A versenyen a lányok nemcsak óriási lehetőséget kapnak, de a felkészítőtáborok és a show-műsorral egybekötött tévés döntő mellett értékes nyeremények is várnak a legszebbekre. A szépségkirálynőt és udvarhölgyeit milliós értékű nyereményekkel és egyéves autóhasználattal jutalmazzuk.

Borítóképünkön: Katona Henrietta a Tolnai Népújság fotóriportere, Mártonfai Dénes kamerája előtt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában