Tündérszépek 2021

2021.02.23. 18:10

Bőkezűen osztják olvasóink a szívecskéket

Február 15-én indult a Tündérszépek 2021 szépségversenyünk megyei selejtezőjébe jutott hölgyek bemutatása a TEOL.hu hírportálon és a Tolnai Népújság hasábjain.

TEOL

Fotó: TEOL.hu

A múlt hétfői nyitány óta immár a tizedik Tolna megyei tündért mutatjuk be olvasóinknak, akik nem csak rendszeresen lapozgatják a lányok portfólióját, de szavaznak is versenyzőinkre. Az eddig eltelt közel másfél hét alatt már 2500-nál is több voksot adtak le olvasóink, szívecskékkel „honorálva” a sportos és csinos ruhában, illetve bikiniben fotózott szépségeket.

Miközben napról napra újabb tündérek mutatják meg magukat olvasóinknak, folyamatosan zajlik a megyei selejtezőbe bekerült lányok fotózása. Egyre gyűlnek a portfóliók, de van még néhány kiadó hely a Tündérszépek szépségversenyünkön.

Ezúton biztatjuk azon 16 és 29 év közötti lányokat, akik szívesen megmérettetnék magukat, vagy csak szeretnének magukról egy profi fotósorozatot, mert szükségük van egy jó ugródeszkára a modellkarrierhez, hogy ne habozzanak, és jelentkezzenek mielőbb a

linkre kattintva. Az első kör még nem zárult le, hiszen egészen március 7. éjfélig fogadjuk a nevezéseket, de nem érdemes az utolsó pillanatig várni.

Így tett többek között a 28 éves tolnai Balázs Krisztina, akinek már el is készültek a fotói a Bodri Pincészet és Szőlőbirtok által felajánlott helyszínen. Ugyancsak elküldte nevezését a 20 esztendős alsónyéki Barna Vivien, aki a közelmúltban szintén Mártonfai Dénes fotóriporter kamerája elé állt.

Barna Vivien Mártonfai Dénes kamerája előtt Fotó: TEOL.hu

Csatlakozz hozzájuk te is, hiszen akár a te fejedre is kerülhet a korona, ami mellett értékes nyeremények, tévéshow és felkészítőtábor is vár rád ebben az életre szóló kalandban.

Borítóképünk: Balázs Krisztina fotózásához a Bodri Pincészet és Szőlőbirtok biztosította a helyszínt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában