Még élhetőbbé tennék Tolnát

Utcafórumot tartottak május 2-án csütörtökön Tolnán, ahol a város 2. és 3. választókerületének képviselőjelöltjei – Babos Béla és Kovács Alexandra – mutatkoztak be.

Farkas Eszter

Berta Zoltán, a város polgármester jelöltje portálunknak elmondta, mindkét jelölt helyi érdekeltségű: – Béla, asztalosmester vállalkozó Tolnán. Igazi nagycsaládos, hét gyermek édesapjaként jól ismeri a gyermeket nevelők igényeit, szükségleteit.  

Fotó: Facebook/Berta Zoltán

Sokrétűen benne van a sportéletében, ő maga is focizott. Egyesületi tag, a tolnai sportélet egyik mozgatórugója. Alexandra a mözsi Zöldkert Óvoda vezetője. Már fiatalon a város közösségi életének egyik meghatározó személyisége, agilis, aktívan sportol, sőt a sárkányhajó egyesület alelnöke. Mindketten aktív tagjai a helyi közösségnek, ezért sokat tudnak tenni a városunkért. Az utcafórum lényege azonfelül, hogy jelöltjeink bemutatkoztak az volt, hogy megismerjük még jobban a tolnaiak igényeit, hogy egy még jobb és élhetőbb települést hozhassunk létre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában