Szépségverseny

2021.02.14. 18:10

Tündérszépek: a visszaszámlálás megkezdődött

Miközben a TEOL.hu hírportálon és a Tolnai Népújság hasábjain február 15-én elindul a Tündérszépek idei kiírása, még mindig várjuk 16-30 év közötti hölgyek jelentkezését szépségversenyünk megyei selejtezőjére.

TEOL

Fotó: TEOL.hu

Néhány óra múlva elindul kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. népszerű szépségversenye, a Tündérszépek 2021-es kiírásának megyei döntője. Február 15-én, hétfőn 0 órától már látható az első versenyző – a neve maradjon még titokban – bemutatkozó anyaga. A 15 képből álló portfóliót – csakúgy, mint a többi jelentkezőről – lapunk fotóriportere, Mártonfai Dénes készítette el, a fotózás helyszínét pedig a Bodri Pincészet és Szőlőbirtok biztosította.

Az elmúlt hetekben sokat dolgoztunk azért, hogy megyénk tündérszépeiről a lehető legjobb képek készüljenek, s azokat egyfelől megmutathassuk olvasóinknak, másrészt versenyzőink eséllyel indulhassanak a regionális, majd országos döntőbe jutásért.

A következő egy hónapban minden nap újabb és újabb lányok mutatják meg szépségüket, belülről fakadó kedvességüket, olvasóink pedig nem csak versenyzőink fotóit és bemutatkozó sorait böngészhetik, de szívecskék osztogatásával értékelhetik is őket itt, a TEOL.hu megyei hírportálon.

Zajlik a Tündérszépek fotózása

A startpisztoly tehát hamarosan eldördül – a visszaszámlálás már megkezdődött –, de a megyei döntőben néhány hely még kiadó. Egészen március 7-ig várjuk a 16-30 év közötti hölgyek jelentkezését, de nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a nevezést, mert gyorsan betelik a 30 fős mezőny.

Nevezhetnek saját képekkel, de kérésükre ingyenesen elkészítjük profi portfóliójukat, amivel versenybe szállhatnak a Tündérszépek több milliós nyereményeiért, a modellszerződésért, az autóhasználatáért vagy akár a koronáért.

Borítóképünk: folyamatosan zajlik a fotózás a Bodri birtokon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában