Maskara Mustra

2021.03.03. 14:08

Szárnyalt a denevérmama a farsangi versenyen

Foray Nándor

Fotó: Beküldött kép

Berlinger Attila ügyvezető igazgatótól vehették át díjaikat a szekszárdi Maskara Mustra nyertesei kedden délután. Több mint ötvenen vettek részt a Babits Mihály Kulturális Központ jelmezkészítő versenyén.

Mivel a farsangi báloknak idén a koronavírus-járvány miatt csekély tér nyílt, a Babits online versenyt szervezett. Januárban hirdették meg, február 15-ig lehetett jelentkezni rá. Az egyetlen kritérium az volt, hogy a jelmez saját készítésű legyen.

A szervezők négy korcsoportot határoztak meg. A nulla-öt évesekét Kovács Dorka madárijesztő-, a hat-tizenegy évesekét Molnár Barnabás Rőzsehordó nő, a tizenkét–tizenhét évesekét Petter Panna Leány gyöngy fülbevalóval, a tizennyolc év felettiekét pedig a hatvanöt esztendős Jaszenovics Györgyné denevérmama jelmezzel nyerte. A közönségszavazás díjazottja a süninek öltözött Óvári István lett.

Ajándékot persze a második és a harmadik helyezettek is kaptak. Értékes könyvutalványokat, bármely filmre érvényes dupla mozijegyeket és édességeket is kiosztottak a legkreatívabbak között.

Borítóképen: A második korcsoport győztese, Molnár Barnabás veszi át díját Berlinger Attilától

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában