Szépségverseny

2021.03.17. 19:20

Szavazzon és nyerjen a Tündérszépekkel

Még pár napon át, március 22-ig értékelhetik olvasóink a Tündérszépek 2021 szépségverseny megyei selejtezőjében induló lányokat. Szavazatukkal nem csak segíthetnek a hölgyeknek, de nyerhetnek is, ha részt vesznek játékunkban.

TEOL

Forrás: TEOL.hu

Fotó: Mártonfai Dénes

Február 15-óta naponta mutattuk be megyénk tündérszépeit olvasóinknak a Tolnai Népújság hasábjain, illetve a TEOL.hu internetes hírportálon, ahol nem csak a hölgyek teljes portfólióját lapozhatják végig, de szívecskékkel értékelhetik is őket.

A szavazás két szempontból is hasznos. Egyfelől a legmagasabb tetszési index-szel rendelkező tündér, aki nem kerül be a szakmai zsűri által kiválasztott három lány közé, szintén továbbjut a regionális döntőbe. Ott aztán további szavazatok gyűjtésével akár az országos közönségdíj elnyerésére is esélyt kap.

A Tündérszépek 2021 megyei mezőnye – Fotó: M. D.

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni játékunkon. A nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik: négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

Borítóképünkön: bájos Tolna megyei hölgyek versengenek olvasóink szavazataiért

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában