Rock&Fitness

2021.06.29. 17:30

Edzés, százharmincötös tempójú élő zenére

Az élő zenének mindig különös varázsa van, legyen az lakodalom, klubkoncert, vagy akár egy szabadtéri fitness edzés. Ez utóbbiban látta meg a lehetőséget Müller Zsófia, tolnai személyi edző és az idén 30 éves fennállását ünneplő helyi rockzenekar, az Electric Soul, amelynek vezetője történetesen Zsófia édesapja, Müller József.

Steinbach Zsolt

Fotó: Makovics Kornél

Az első Rock&Fitness eseményt tavaly nyáron rendezték, és a nagy sikerre való tekintettel idén a második is lezajlott. Még profibb szervezéssel, még sokszínűbb kínálattal, vasárnap délután-este, a tolnai Squash&Szauna Club előtti téren.

A kísérőprogramok már kora délután elkezdődtek. A város polgármestere és a helyi Családsegítő Központ mellett sok helyi cég, vállalkozás is támogatta a rendezvényt, tombolatárgyakkal és ingyenes szolgáltatásokkal, bemutatókkal, főként az egészséges életmód és a szépségápolás jegyében. A szervezők gondoskodtak a gyerekek szórakoztatásáról is. A műsorközlő, Pilisi István pedig a felnőtteknek is szerzett néhány vidám percet.

A délután második leglátványosabb programja egy divatbemutató volt, amelyen Müller Olimpia sport- illetve esküvői ruháit mutatták be csinos, fiatal lányokból verbuvált alkalmi manökenek. A fő műsorszám természetesen az élőzenés fitness edzés volt, amelyet percenkénti 135-ös leütésű (BPM) zenei ütemre Müller Zsófia vezényelt a nyári melegben, ötven percen keresztül, közel ötven vállalkozó kedvű, különböző korosztályhoz tartozó hölgynek, akikhez két férfi is csatlakozott.

Bár az edzés közben az Electric Soul eljátszotta a Venus együttes – a túlzásba vitt test- és szépségkultuszt fricskázó – Kockahas című dalát is, de ezt láthatóan senki nem vette magára – nagyon helyesen. A rendezvény ugyanis elsősorban a kellemes, családi időtöltésről, kikapcsolódásról szólt, amibe a mozgás is belefért, de egy jó hideg sör is.

Valamint a jótékonykodás: a rendezvényen a tombolából és egyéb felajánlásokból több mint hatvanezer forint is összegyűlt, amit a Családsegítő Központ Hátizsáknyi szeretet című iskolakezdési akciójában fognak felhasználni. A II. Tolnai Rock&Fitness az Electric Soul koncertjével zárult.

Borítóképünk: Mintegy félszázan kapcsolódtak be a Müller Zsófia (jobbról) vezette edzésbe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában