Ultrafutás

2021.08.09. 18:00

Tolna megyei rendőrök is helytálltak a Korinthoszon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság három munkatársa is teljesítette saját távját az emberfeletti tettet igénylő versenyen.

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: police.hu

A már megszokott Szekszárd – Baja – Szekszárd útvonalon rendezték meg a Korinthosz futóversenyt augusztus 6-án és 7-én. A megmérettetésen idén hét táv teljesítésére lehetett nevezni. A leghosszabb távolság 160 kilométer 80 méter volt, melyet 24 órás szintidőn belül kellett lefutniuk a versenyzőknek.

A versenytávra előzetesen kilencvenkilenc jelentkező regisztrált, akik közül hatvanegyen célba is értek. Az indulók között volt Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányság munkavállalója, aki a rendkívüli időjárási körülmények között, emberfeletti teljesítményt nyújtva 19 óra 37 perc 57 másodperc alatt teljesítette a versenytávot. Prantner korábban már többször elindult az embert próbáló megmérettetésen, és a 2018-as eredményét több, mint egy óra tizenöt perccel javította meg.

A maratoni távot augusztus 7-én rendezték meg, melyen ötvennyolc indulóból ötvenketten értek célba. Az indulók között volt dr. Tóbiás Rajmund ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Humánszolgálatának vezetője és Mészáros Zoltán törzszászlós, a Paksi Rendőrkapitányság járőrparancsnoka. A versenytávot a rekkenő hőségben mindketten csodálatos teljesítménnyel, a megadott szintidőn belül teljesítették – számolt be a police.hu.

Borítóképen balról jobbra: dr. Tóbiás Rajmund, Mészáros Zoltán és Prantner Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában