celebfigyelő

2021.12.04. 22:32

Így posztoltak a héten a Tolna megyei hírességek

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

TEOL

Fotó: Shutterstock

Korábbi Tündérszépünk, a szekszárdi Száraz Hanna a The Harmonies nevű formáció tagjaként immár a harmadik élő show-ra készül az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorában. Az együttes legutóbbi Facebook-posztjából pedig kiderül, ezen a héten két produkcióval készülnek a lányok, illetve az is, hogy a szombati műsor végére két versenyzőnek is véget ér a megmérettetés. A tét a legjobb négy közé kerülés. Folytatás ma este.

Frissítés!

A harmadik élő show jelentette a végállomást a The Harmonies számára, a nézők szavazatai alapján ugyanis nem jutottak be a következő fordulóba. Teljesítményükre azonban így is büszkék lehetnek, hiszen Top 5-ben zártak.


Talán a hétvége, talán az ünnep közeledte hozta meg Budavári Fülöp karácsonyi hangulatát. A szekszárdi modell, influenszer mindenesetre egy vidám fotót is mellékelt ünnepváró posztja mellé.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 


Köllő Babett írónak állt. A bonyhádi kötődésű színésznő Instagram-oldalán jelentette be, hogy hamarosan megjelenik az első könyve.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 


Potápi Árpád János országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára is meghívót kapott a Majosi SE megye egyes őszi elsőségét ünneplő disznóvágásra. Kardos Ernő legénysége „nemcsak a labda, hanem a sertés terelgetéséhez is értenek”, írja az államtitkár bejegyzésében, melyhez számos képet is csatolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában