Díjátadó

2021.12.22. 20:00

Jutalmat érdemelt a gyermekek mosolya

Hat kis nyertest vártunk szerkesztőségünk épületébe, végül négyen érkeztek hozzánk a szüleikkel, a többieknek így telefonon gratuláltunk. Gyermekmosoly 2021 játékunk első fordulója december kilencedikéig tartott. Két korcsoportban díjaztuk a legszebb mosolyokat.

Brunner Mónika

Finta Viktor főszerkesztő és a 0-3 éves kategória első helyezettje, Bali Natália édesanyja, a Tündérszépek 2019 megyei nyertese ölében, mögötte az apukája 

Az idén is népszerű játékra a büszke szülők rengeteg gyerkőcöt neveztek be, akikre több mint tízezren adtak le szavazatot. A 0-3 éves kategória első helyezettjét, a hat és fél hónapos Bali Natáliát Pincehelyről tizenötezer forint értékű REGIO játék utalvánnyal jutalmaztuk.

A második helyezett Horváth Zétény, Döbröközről tizenkétezer forint értékű REGIO játék utalványt nyert. Ő sajnos édesanyjával nem tudott részt venni a díjátadón. „Zétényt sok minden érdekli, most fedezi fel a világot. Tíz hónapos” – mondta lapunknak telefonon Horváthné Hengl Nikolett. A harmadik helyezett a tizennégy hónapos Balogh Gréta, Decsről tízezer forint értékű REGIO játék utalványt nyert.  Anyukája, Stenger Vivien és apukája, Balogh István hozta el hozzánk. „Nagyon örülünk a helyezésének” – mondták a büszke szülők. 

A 4-7 éves kategória legszebb mosolyú kisgyermekeinek nyereményei megegyeznek a fiatalabb korosztályéval. A korcsoport első helyezettje tehát a hatéves Horváth Dóra Bonyhádról. A második helyezett a négyéves Keszthelyi Lili Dombóvárról. „Lili kiscsoportos óvodás, tipikus csaj, a ruházkodás és a babák érdeklik” – mondták szülei, Keszthelyi Tamás és Adrienn, valamint a kislány testvére, Lara.

A harmadik helyezést Hevesi Fruzsina Flóra érte el Kölesdről. „Sajnos nem tudtunk jelen lenni a nyereményátadón, de nagyon örülünk a helyezésnek. Család, barátok, ismerősök támogattak minket. Fruzsina most lesz négy éves, és ő is boldog volt, hogy nyert. Nagyon szeret babázni, kirakózni” – mondta Hevesi-Szabó Gabriella, az anyuka.

A második forduló 2022. január tizedikén, délelőtt tíz órakor veszi kezdetét, ahová minden megyei első helyezett automatikusan továbbjut.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában