Helyi életstílus

2022.01.10. 20:00

Ezt jövendölik a csillagok 2022-re Tolna megyének!

Kis Tahi Mária bonyhádi asztrológus lapunk kérésére elkészítette Tolna megye 2022-es csillagászati előrejelzését. Az évszámot tekintve ismertette: a kettes a Holdat jelenti, a gondoskodást, anyaságot, családot, érzelmeket. A nulla a tarot-kártyában a bolondot, az ismeretlen területre lépést szimbolizálja. A huszonkettes szám a Plútó, a transzformáció száma.

Brunner Mónika

A májustól novemberig tartó időszak állíthat minket próbatétel elé Az idei évben a családi kapcsolatok is kiemelt szerephez jutnak Fotó: Shutterstock

Összeadva az idei év számjegyeit pedig a hatos szám jön ki, amely a Vénusz, a szeretők kártyalapja. Jelentése, hogy döntenünk kell minden téren. 

– Döntenünk kell, és olyan lépésekre kell elszánnunk magunkat, amikor nekünk is úgy tűnik majd, hogy a semmibe lépünk. Idén gyakorolni kell a hűséget, a szeretetet, a szívvel látást. Ahol nem működnek a családi energiák, ott újragondolni, újratervezni szükséges, hiszen idén kiemelten fontos szerepet kap a család és amellett a kisebb közösségek működtetése. A család, a kis közösségek regenerálódását a női elv, a női energia, az elfogadás, gondoskodás, befogadás tudja támogatni – tette hozzá. 

Kis Tahi Mária asztrológus elemzése szerint Tolna megyében az idei évben a párkapcsolatok is kiemelt szerephez jutnak. A meglévőkben mély átalakulások, válságok jelenhetnek meg, a szinglik számára pedig megérkezhet a nagybetűs társ. Igazi kapcsolatok köttethetnek, házasságok – amennyiben a szeretet mintáinkat, szeretetnyelvünket megvizsgáltuk. Tulajdonképpen a nagy egymásra találások időszaka ez, igaz hűséggel, amely biztonságot, megnyugvást ad, erre a mostani évben szükség is lesz. 

– Alapigazság, hogy amennyire szeretem, annyira értékelem magam. A szeretet az érték analógiája, ezért amint az önértékelés mértéke egyensúlyba kerül, a pénzzel való kapcsolat is megváltozik. Jó ha tudjuk, hogy akinek sok pénze van, könnyebben kikövetel magának dolgokat, és akár manipulációkkal, érzelmi zsarolásokkal keres és talál is magának kapcsolatot, társat.

Az így elnyert szeretet azonban pusztán csak lufi, idő kérdése, hogy mikor pukkad ki – ismertette az asztrológus, aki Jupitert, más néven Fortuna Majort is látja Tolna megye életében, ennek megjelenése pedig a történések felerősödését hozza magával. 

Kis Tahi Mária asztrológus szerint ezért érdemes a hitünkre fókuszálnunk, a magasabb erkölcsi igazságokat megértenünk, a lelkiismeretünk mélységeiben vizsgálódnunk. 

Kifejezetten a májustól novemberig tartó időszak állíthat minket próbatétel elé ezen a területen. Május tizedikével ugyanis jegyet vált a Jupiter és a Kos csillagjegyben az irányíthatatlan folyamatokat, a túlzásokat, a háborús konfliktusokat, az erőszakos dolgokat, lázadásokat erősítheti fel. 

A Hold-Mars fényszögek szintén lázadásra utalnak, ám szerencsére az uránuszi, marsikus energiákat a Szaturnusz lehűti. Hogy mennyire sikerül a Szaturnusznak a Bika Uránuszt és a Kos Jupitert lenyugtatnia, az sokban függ attól, hogy a kollektív tudat milyen szinten tart. Ezért is fontos a szívközép, valamint a hit megtalálása, és megtartása. 

– A meg nem értés, a félreértések kuszasága, a magasztosnak hitt, ám valójában zavaros célok a káoszt táplálják. Ezért célszerű meditációval, relaxációs, koncentrációs gyakorlatokkal emelni a rezgéseinket, a tudatszintünket – javasolja az asztrológus. 

– Szoktam mondani, hogy a legnagyobb távolság egy ember számára az a bizonyos harminc centiméter, és ez pedig az agy és a szív között található – tette hozzá. 

– Márpedig ezek összehangolása, együtt működtetése most már elengedhetetlen lesz. Az agy és a szív között található a torokcsakra, vagyis a kommunikáció. Jó a dolgokat alaposan kibeszélni, megvitatni, nézőpontot, eszmét cserélni, hogy a félreértéseket a leghamarabb tisztázzuk. Az idei évben fontos szerepe lesz a hálószerű, teljességre törekvő, analogikus gondolkodásnak is – tájékoztatott. 

Ismertette, hogy 2022-ben a változó és a szilárd jegyek szülöttei kerülnek az élet színpadára: a változó Ikrek, Szűz, Nyilas, a Halak és a szilárd Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő. 

Kis Tahi Mária asztrológus szerint Tolna megyében az év elsősorban azoké lesz, akik a belső gyarapodást, tágulást, építkezést vállalják, akarják, akik képesek lesznek az együttérző szeretetet gyakorlatban is alkalmazni, megvalósítani, megtartani. 

Fontosnak tartja, hogy az év még téli hónapjaiban kisebb közösségek alakuljanak, amelyek tagjai kezdjenek eszmecseréket, perspektívákat megvitatni a lehetőségek meghatározásával, folytatva a dolgok lemodellezésével, majd azok gyakorlatba ültetésével. 

Feszült, erős az évkezdés, az árfolyamok ingatagok

Tolna megyében februártól még számítani lehet kommunikációs, energia, közlekedéses anomáliákra, de sajnos az időjárás szélsőségeire, akár természeti katasztrófákra is. Fokozódni látszik a külföldi országok nyomása is. Akinek külföldi érdekeltségű vállalkozása van, annak érdemes újragondolni a dolgait. Sajnos a pánik, a félelemkeltés, a káosz, a politikai és a hatalmi ügyek áradásszerűen torlódnak fel.

A nyári időszak erőszakot, térítő szándékot hozhat, ami eltart egészen az év végéig. Idén a pénzügyi területek (lásd.: bitcoin, kriptovaluta) és a gazdaság átalakulóban lesz, az infláció elhúzódik, elnyújtottá válik az árfolyamok folyamatos korrigálása miatt. A pénz, mint értékjelölő átalakulása egészen a 2024-es évig eltarthat. 

A virális helyzetet tekintve számítani lehet újabb mutációs hullámokra, és ennek következményeként a megszorítások, korlátozások növelésére. A kivezető utat tehát továbbra is a játszmák, manipuláció, zsarolások nélküli, együttérzéses szeretet gyakorlása, megtartása jelenti. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában