Különleges modell

2022.08.30. 19:10

A tolnai Duna-ág díszíti a világ kedvenc cipőjét

Az amerikai sportszermárka legkelendőbb cipőjét világsztárok is hordják. Sokan úgy teszik különlegessé a népszerű modellt, hogy egyedi dizájnnal látják el. Czakó Balázs tolnai fotós is elkészítette a magáét - írja laptársunk, a Ripost.

TEOL

A tolnai Duna-ágról készült képet kézzel festették a vadonatúj cipőre. Egészen egyedi lett! (Fotó: Czakó Balázs)

A magazin szerint évek óta tarol a „pipás” sportszermárka egyszerű, fehér tornacsukája, az Air Force 1. Ezt a cipőt annyira kedvelik a legnagyobb világsztárok, hogy még nyáron is leginkább ebben járnak. Így aztán érthető, hogy szinte minden tini szeretne magának beszerezni legalább egy pár ilyen tornacipőt.

A hófehér alapmodellhez kis szerencsével emberi áron is hozzá lehet jutni. Ám az igazán menők a legújabb trend szerinti, úgynevezett costum-modellekre hajtanak. Ezekre a cipőkre vásárlás után valamilyen személyre szabott, kifejező dekoráció kerül. A megálmodott mintákat ráfestik, ráégetik vagy éppenséggel ráragasztják a cipőre. Ez a divatőrület indította el a magyar természetfotós, a tolnai Czakó Balázs fantáziáját. Elhatározta, hogy fölrakatja kedvenc képét, a tolnai tájat a Dunával naplementében ábrázoló fotót egy frissen vásárolt cipőre.

Egészen különleges hangulata van a Dunáról naplementében készült képnek (Fotó: Czakó Balázs)

A dizájn annyira jól sikerült, hogy amikor bemutatta a tornacsukát az interneten, a kommentelők valóságos eufóriába estek. Nem győzték dicsérni az ötletet – olvasható a Ripost magazinban. Az biztos, hogy a tájat ábrázoló lábbeli annyira egyedi, hogy senki másnak nincs belőle a világon! Az ötletgazda Czakó Balázst máris ajánlatokkal bombázzák a fanatikus gyűjtők. Vajon mi lesz a cipő sorsa?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában