Kulisszák mögött

2022.09.01. 10:28

Az ország legszebb lányai felkészültek a Tündérszépek döntőjére

Célegyenesbe fordult a 2022-es Tündérszépek. Országos szépségversenyünk döntősei hamarosan a zsűri előtt is bemutatkozhatnak.

TEOL

A Tündérszépek szépségverseny döntőseinek egy csoportja a fotózáson. Jobbról a szekszárdi Zengay Zoé (Fotó: MW)

Fantasztikus fotózáson vannak túl a Tündérszépek döntősei. A Victoria Perger Studióban mind a huszonketten szépségkirálynőnek érezhették magukat, hiszen az egész nap róluk szólt. Az azonban, hogy a királynői korona végül kinek a fejére kerül, csak szeptember 8-án, a döntőn derül majd ki. Országos szépségversenyünkön az ország összes megyéjének legszebb lányai vesznek részt, köztük a Tolna megyét képviselő szekszárdi Zengay Zoé. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

A csicsergő, lelkes lányok mosolyogva meséltek arról, milyen volt a nyaruk és hogyan érzik most magukat. Abban mindannyian egyetértettek, hogy nagyon várták már a találkozást. Kozma Dóri, Vas megye szépe például költözködött, a debreceni Békési Eszter Franciaországban tökéletesítette a nyelvtudását, a Zala megyei Pesti Viki pedig Mallorcán nyaralt.

Többen munkával töltötték az elmúlt hónapokat, így például a Somogy megyét képviselő Sárai Vanessza, míg Magda Liliána egy szépségverseny-győzelmet is bezsebelt. Őt a Miss Olympians Beach legszebbjének választották a közelmúltban, és mint mondja, az a megméretés remek plusz felkészítést jelentett számára a Tündérszépekre. Mravcsik Violetta, Nógrád megye szépe pedig hétközben dolgozott, hétvégente pedig fotózásokra járt.  Vészi Panna Eperke immár másodjára élhette át, ugyanis idén is ő képviselheti Baranyát a fináléban.

A döntősök persze rendületlenül edzettek is, hogy a legjobb formájukban álljanak majd a zsűri (Dr. Bodri Krisztina, Miss World Hungary 2007, az INFUBAR Aesthetic & Healthcare Center alapítója, Rábaközi Andrea modell, manöken és tanár, Kárpáti Rebeka,  Vastag Csaba Fonogram-díjas magyar énekes, valamint Illés Csaba, a Mediaworks Hungary Zrt. marketing, PR és kreatív igazgatója) elé. Addig azonban még hátra van néhány nap, hogy kiderüljön, ki lesz 2022 Tündérszépe, kik lesznek az udvarhölgyei, valamint a közönségdíjas, akinek sorsáról olvasóink dönthettek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a TEOL.hu hírportálon és a Tolnai Népújság hasábjain futott Tündérszépek szépségverseny Tolna megyei fordulójából öt lány jutott a régiós zsűri elé. Közülük végül a 19 éves szekszárdi Zengay Zoé került az országos döntőbe. Bemutatkozó kisfilmjét alább láthatják.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában