Ingatlanajánló

2022.10.16. 19:13

Nagy a család? Nem baj, Nagymányok egy 230 milliós házában így is elfér!

Na jó, a ragyogó ingatlan funkcióját tekintve inkább vendéglátóhelyet vadászó érdeklődők számára lehet érdekes. De mi el tudnánk képzelni egy gigantikus, több generációs fészket is a ragyogó otthonban….

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladó Nagymányok zöldövezetének szívében egy gyönyörű, mecseki panorámás medencés lakóingatlanként nyilvántartott, 800 m2-es családi ház, 1250 m2-es telken, mely Pécstől 40km-re található. A ház egy része 1988-ban épült, majd a 2008-ban épült épületrésszel együtt 2021-ben teljes körűen fel lett újítva. Az egész épület lakóingatlanként van nyilvántartva, mely falusi vendéglátóhely működtetésére is alkalmas.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan 12 szobával 12 fürdőszobával, egy 90 fő befogadására alkalmas étteremmel, szabadtéri medencével (egy 7,8 X 3, 8 X 1,5 m méretű kültéri medence, automata vízforgatással, szűréssel, téliesített fedéssel), egy 13,5 X 6,5 X 1, 7 m méretű fedett beltéri medencével , (mely teljesen automatizált napkollektoros fűtési rendszerrel, vízforgató, szűrő rendszerrel működik) és egy wellness részleggel rendelkezik, ahol egy napkollektorral is fűthető négy személyes Jakuzzi és egy háromszemélyes szauna is található. Mindez az épület belső légterében.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlanhoz tartozik még két apartmanház is, amelyek 2021-ben épültek. Az étterem és a konyha teljesen berendezettek és felszereltek. Az étteremhez tartozik egy berendezett terasz. Minden szoba bútorozott, a legtöbb szobába újak a berendezések de van olyan szoba ami 2-3 éves fenyő ill. kárpitozott bútorral van felszerelve. Az összes szobához komplett fürdőszoba tartozik. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában