Gyűjtést is szerveztek

2022.10.24. 19:35

Túrával zárták a szezont a motorosok

Több száz motoros vett részt október 23-án délután az Alisca Motoros Egyesület szervezésében megrendezett túrán. A rendezvény zavartalanságát a Tolna megyei motoros és gépkocsizó rendőrök, valamint a motoros polgárőrök biztosították.

TN

Szekszárdon, a Széchenyi utcán gurulnak a motorosok (Fotó: Mártonfai D.)

Immár ötödik alkalommal szervezték meg a „Záró gurulás” - V. Szezonzáró Motoros Gurulás Tolna megye útjain elnevezésű rendezvényüket az Alisca Motoros Egyesület tagjai  október 23-án. A kellemetlen idő ellenére a látványos felvonuláson több mint háromszáz motoros vett részt, számos egyesületből, baráti társaságból Tolnából és környező megyékből. A résztvevők Szekszárdról indultak, Tolna, Fadd és Dunaszentgyörgy érintésével, majd visszafordultak és Szálkára érkezett meg a csapat.

A túra a szálkai tó partjáig vezetett, ahol impozáns látványt nyújtott a rengeteg kétkerekű (Fotó: Alisca Legends)

A motorozáson - teljesség igénye nélkül - az alábbi klubok képviselték magukat: Aces High, Wind & Fire, Alisca Legends, Gerjeni Duna Rock, Gemenc Motorsport Egyesület, Árpád népe, Baja Team, Konok Kunok, Seven Hills, Pirates Family, Trans Biker Society.

A nagy érdeklődésre számot tartó látványos felvonulást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának motoros és autós járőrei, valamint a Szekszárdi Polgárőr Egyesület Motoros tagozatának polgárőrei biztosították.

A rendezvény szervezőinek célja az volt, hogy a biztonságos motorozásra hívják fel az emberek figyelmét. Emellett a motorosok az Álomszállító Alapítvány részére gyűjtöttek: ez a szervezet a mozgásukban korlátozott vagy mozgásképtelen embereket segíti különböző élményekhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában