Ingatlanajánló

2022.11.05. 10:00

Fővárosi “lyuk” áráért szuper háza lehet valakinek Tamásiban!

Míg a fővárosban 31,9 millió forintért szinte semmit sem kapni, addig Tamásiban egy fantáziadús, 120 nm-es ház keresi új gazdáját. Egy kis energia és pénzbefektetéssel pazar helyet varázsolhat valaki a hangulatos, romantikus házból. A csodás telek pedig ugye eleve kincs!

TEOL

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Tamásiban, központi helyen, a Koppány folyópart közelében megvételre kínálunk egy 1937 m2 területen elhelyezkedő, tégla építésű házat. Az ház földszintjén 4 szoba, a tetőtérben további egy szoba került kialakításra, mely kisgyermekek számára kiváló lakótér lehet.

A ház felújítást követően tökéletes otthona lehet többgyermekes családoknak, vagy összeköltözőknek. A lakóépületet körülvevő idilli környezet gazdálkodásra, kertészkedésre vagy kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas. A Tamási Gyógyfürdő, a Waldorf óvoda, középiskola, Lidl, Pepco, buszközlekedés, mind néhány percnyi gyalogútra található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában