Szilveszteri futás

2023.01.03. 19:40

Sportosan búcsúztatták az óévet

TEOL

Csikóstőttősön is futóversennyel búcsúztatták az óévet (Fotó: KTVT)

A Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás január elsején indult közösségi oldalán a Dombóvári járás mind a 16 településeiről szolgál hírekkel. Az oldal mai bejegyzéseiből kiderül, hogy a hagyományokat követve a térség számos településen szilveszteri futással búcsúztatták az óévet. Csikóstőttősön például a Pajtaszínháztól rajtolt el a közel 100 fős sportolni vágyó közösség, akiket a célban tea, illetve forralt bor és várt. A négy kategóriában meghirdetett versenyt a fiúknál Szántó Dávid, a lányoknál Szántó Emma, míg a hölgyeknél Szántóné Valki Andrea, az urak mezőnyében pedig Tímár Bálint és Tímár Dávid nyerte. A nevezők pólót kaptak ajándékba, a rajtszámok alapján pedig a tombolasorsoláson értékes nyereményeket sorsoltak ki.

Ugyancsak szilveszteri futással búcsúztatták az óévet Kocsolán, ahol december 31-én 15 órára hirdették meg a település 2022-es utolsó közösségi rendezvényét. A futás résztvevői a vendégháztól indultak a választható 3, illetve 1.5  km-es távra, melyek megtétele után tombolasorsoláson izgulhattak, hogy ki nyeri meg az értékes ajándékokat. A község önkormányzata teával és forralt borral kínálta az eseményre kilátogatókat.

A kocsolai szilveszteri futás résztvevői a tombolasorsolás nyereményeivel (Fotó: KTVT)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában