Köszöntés

2023.02.27. 10:39

Boldog névnapot kívánunk Bátor és Ákos nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Boldog névnapot kívánunk! (Forrás: kedveslapok.hu)

Február huszonhetedikén a Bátorok és Ákosok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Akács, Antigoné, Balda, Baldó, Éneás, Gábor, Gábriel, Ladiszla, Lantos, László, Orfeusz, Valdemár, Antigon, Leander, Balambér és Veronika nevű ismerőseiket is.

A Bátor török-magyar eredetű név, jelentése: a szó maga. A Bátor név gyors gondolkozású, kreatív, kissé filozófikus személyiség kialakulását támogatja. Kedveli a zenét, a színjátszást, sőt könnyen lehet, hogy tehetségesnek is mutatkozik valamelyik területen. Önbizalma támogatja nagyszerű önkifejezését. Igyekszik elkerülni az egyhangúságot. Sokszor nehezére esik befejezni a munkát, elvégezni a feladatot, amit elvállalt. Szeret olvasni és a szabadban időzni, ez utóbbi mindig megnyugtatja. Erős jellem és egyéniség, a gondolataiban él.

Az Ákos török-magyar eredetű, jelentése: fehér sólyom. Az Ákos név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki kutatja az élet, a természet misztériumát. Igyekszik minél több időt a szabadban tölteni. Mivel nehezen fejezi ki magát, olykor durvának vagy éppenséggel túlságosan lelkesnek tűnhet. Bár nagyon sérülékeny, ezt kevesen tudják róla, hiszen igyekszik eltitkolni érzelmeit. Ez a vonása megnehezíti, hogy közel kerüljön másokhoz, amire azonban nagyon vágyik. Érdemes olyan területen elhelyezkednie, amely kint végezhető munkát biztosít, kertben, földeken, parkban, a pusztában vagy akár a hegyek hátán.

Kedves Bátorok és Ákosok: boldog névnapot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában