Tv-ajánló

2023.04.08. 14:30

Az anyós a hunyó

Kijönni az anyósokkal olykor igazán nagy kihívást jelent. Gondoljunk csak bele mennyi anyós vicc született már az idők folyamán, ami lássuk be, nem véletlen.

Farkas Eszter

Jennifer Lopez, a film főszereplője

Forrás: Shutterstock

Ha a választott társunk életébe anyuci még vastagon beleszól és befolyással van, az igencsak megnehezítheti a szerelmesek kapcsolatát, ahogy azt az Anyád napja című filmben tökéletesen bemutatják.

Charlie (Jennifer Lopez), a főszereplőnk egy igazán cuki és elragadó teremtés, aki bizony már nagyon megérdemli a szerelmet. Rá is talál egy orvos képében, és míg korábban ebben kételkedett, úgy fest, mégiscsak létezik a tökéletes férfi. Jóképű, lojális, egy szó mint száz, talpig úriember. Nem sokaknak adatik meg, hogy ilyen párja legyen, és a mi Charlie-nk is nehezen hiszi el, hogy ilyen végtelenül szerencsés lenne.

Gyorsan ki is derül, hogy nem az. Nem a párja, hanem annak édesanyja miatt, aki a fia szöges ellentéte, maga a gonosz megtestesítője. Összességében Az anyád napja című film egy szórakoztató és könnyed romantikus vígjáték, amely Charlie történetén keresztül meséli el milyen szörnyű, ha az ember beleszeret az ideális férfiba, de annak anyja, egy irányító és hatalmaskodó nő, aki semmitől sem riad vissza, hogy megakadályozza a pár boldogságát.

A moziban a két igazán erős, női karakter csatáján olykor akár sírhatnánk is, de főként vigadhatunk, ma este a Cool televízió csatornáján.

Anyád napja – április 8., 18:25 Cool

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában