Köszöntés

2023.05.26. 10:10

Boldog névnapot kívánunk Evelin, Fülöp nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Köszöntse fel mai névnapos ismerőseit! (illusztráció, Shutterstock)

Május huszonhatodikán az Evelin, Fülöp ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Berengár, Evelina, Tarján, Amanda, Elektra, Godó, Nyék, Szemere, Ervin, Gyöngyvér, Marianna, Tihamér, Aladár nevű ismerőseiket is.

Az Evelin név eredete: 1. - az Éva francia (Eveline) és angol (Evelyn) továbbképzése;2. - kelta-skót eredetű; jelentése: kellemes, kedves, tetszetős, jókedvű. 

Az Evelin jelentése: Az Evelin név olyan személyiség kialakulását segíti, aki kínosan ügyel a részletekre. Határtalan türelemmel rendelkezik, és önállóan hajtja végre feladatait és vállalt kötelezettségeit. Tökéletesen megbízható. Gyakorlatias gondolkodást és ügyességet igénylő, valamint tudományos területeken otthonosan mozog. Nyugodt, családközpontú ember, de mások javaslatait nem igazán hallja meg, és a változás megzavarja.

Az Fülöp név eredete: görög eredetű; jelentése: lókedvelő.

Az Fülöp név jelentése: A Fülöp név egy álmainak élő személyiség kialakulását segítheti. Békére és nyugalomra vágyik, és kihátrál azokból a helyzetekből, melyek súrlódásokhoz vezethetnek. Elég zárkózott, érzékeny sokszor félénk, annak ellenére, hogy igyekszik könnyednek és magabiztosnak látszani. Nehezen bízik meg másokban, de szívesen segít, ha erre lehetősége nyílik. Titokzatossága, és az, hogy nem köti mások orrára a magánügyeit, a személyes klapcsolatok és barátságok kialakulásának lehetőségét meglehetősen korlátozza.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában