Program

2023.05.03. 13:02

Madárfüttyös sétára várnak mindenkit a szekszárdi kórház parkjába

Többek között madárgyűrűzéssel is várják az érdeklődőket a Fülemülék és Rigók Éjszakáján május 5-én a Balassa János kórházban.

TEOL

A 2022-ben madárbarát munkahely címmel elismert kórház kultúrtermében – a „lila épület” földszintjén – 17 órától Völgyi Sándor természetfotós tart vetítéssel egybekötött előadást, „Tutajon a madarak nyomában” címmel. Ezt követően, 18 órától Séta kezdődik a kórház madárfüttyös parkjában madárgyűrűzéssel, a Magyar Madártani Egyesület Szekszárdi Csoportjának  tagjaival.

Fotó: Shutterstock

További információ dr. Kis Ernőtől kérhető a 74 501 350-es, illetve a 20 972 00 11-es telefonszámon.

Mint azt megírtuk, a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozat részeként április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét Tolnában is több programot tartanak, a programhelyszínek folyamatosan frissülő listája az MME honlapjának kezdőoldalán, a kiemelt hírek között található, a www.mme.hu/fulemulek-ejszakaja-2023 oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában