Mi Városunk Egyesület

2023.06.11. 21:12

Ikertalálkozót tartottak Baján

Az első Nagy Bajai Ikertalálkozót június 9-én délután tartották meg a Tóth Kálmán téren A Mi Városunk Egyesület szervezésében. A felhívásra közel százan mentek el kettes- és hármas ikrek, hozzátartozóikkal Bajáról és környékéről. Szádeczky Attila az egyesület elnöke örömmel fogadta az ikreket és rövid ismerkedést követően egy közös fotózásra kérte fel őket – írta a BAON.

MÁRTON ANNA

Ignácz Barbara, az öt éves Német Róbert és Német Bálint édesanyja elmondta, hogy eleinte nehezen viselte az ikreket, váratlanul érkeztek és nagyon megterhelőnek érezte a feladatot, de most már nagyon jó érzés, igazi boldogság.

Az első nagy bajai ikertalálkozó résztvevői. Fotó: Márton Anna

– Most érzem azt, hogy nagyon jó. A fiúk sokat játszanak egymással, sokat segítenek, amit az egyik nem, azt a másik igen, nagyon jól kiegészítik egymást. Mindig húzzák előre egymást. Ha az egyik valamiben kicsit jobb, mindig arra ösztönzi a testvérét, hogy jobb legyen. Mi külön csoportba adtuk őket az oviba, ez nagyon jó hatással volt a személyiségükre. Előtte mindketten egymással akartak lenni, csak egymással játszani, foglalkozni. Most kinyíltak, mindkettőnek megmutatkoztak az erősségei, de gyengeségei is. Jó hogy ilyenkor még tudjuk korrigálni, nem majd iskolában derül ki, hogy a gyerek csak a testvérére támaszkodva tud valamit megcsinálni – fogalmazott Ignácz Barbara.

A Nagy Bajai Ikertalálkozóról további részleteket olvashat a BAON.hu portálon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában