Jövőre ugyanitt!

2023.08.29. 21:40

Forró volt a hangulat Sötétvölgyben a korosodók buliján

A Tolna Megyei Nyugdíjas Szervezetek Érdekszövetsége augusztus 25-én nyárbúcsúztató piknikre hívta Sötétvölgybe a hozzájuk tartozó nyugdíjas szervezeteket, tudtuk meg Botos Jánosné elnök-helyettestől. Haffner Béla elnök köszöntötte a nagy számban megjelent nyugdíjas társaságot.

Teol.hu

Kibulizták magukat a nyugdíjasok Sötétvölgyben (Beküldött kép)

A jó hangulatú rendezvényen – a nagy hőség ellenére – megközelítőleg kétszázan vettek részt a környező településekről.

A rendezők sok finomsággal készültek a vendéglátásra, tagszervezetek is kitettek magukért. Meglepetésként két klub, a kétyi és a harci asszonyai lángos sütéssel is készültek, amelyre valamennyi jelenlévőt meghívtak. Volt fokhagymás, tejfölös, sajtos, mondani sem kell, hogy ez a kezdeményezés nagy sikert aratott.

 

A tervezett szalonnasütés a tűzgyújtási tilalom miatt meghiúsult, azonban zárttűzű lángos sütés után – találékonyan – a szalonna is megsült a szerkezetben, talán még finomabb is lett így.

Rögtönzött műsor is kerekedett. Volt szavalat, harmonikaszó, és az éneklés sem maradt el. A sikeres nap végén a búcsúzás „jövőre ugyanitt” jelszóval történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában