Teol.hu podcast

2023.08.22. 19:00

Halld meg tested hangját és cselekedj!

"A test-lélek-szellem emberi aggyal megmagyarázhatatlan és szinte felfoghatatlan kapcsolatban áll egymással." - vallja Manhalt Dóra, aki évek óta foglalkozik ennek a hármasnak egyensúlyban tartásával.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Manhalt Dóra volt podcastünk vendége.

Forrás: MW

A kineziológia a természetgyógyászat egy ága, ami holisztikus szemléletű, egészségcentrikus, egyénre szabott, test-lélek-szellemre ható szelíd stresszoldó módszer, mellyel a probléma gyökerét lehet kezelni. "A saját testének hangját mindenki észleli. Aki meg is hallja és ezzel szimbiózisban cselekszik, az az ember egészséges és jól van. Aki nem, az nem. A fájdalom elfogadása és megszokása nem normális. Kicsit olyan, mintha valaki kiabálna neked, hogy jön a vonat ne menj a sínek felé, te meg visszaintegetnél neki, hogy “köszi az infót” és mennél tovább a vonat elé.... A jelzéseknek oka van. Nem véletlenül jönnek. Egyik sem! Segíteni szeretnének neked. Előzd meg a nagyobb gondokat, cselekedj már a kisebb jelzéseknél. Segítsd ezzel te is a tested és önmagad." Manhalt Dóra volt podcastünk vendége.

Korábbi beszélgetéseinket ide kattintva találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában