Köszöntés

2023.09.16. 10:12

Boldog névnapot, Edit!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk! (illusztráció, Shutterstock)

Szeptember tizenhatodikán az Editek ünneplik névnapjukat, de ezen a napon köszönthetik még Edda, Eugénia, Jozafát, Ludmilla, Milica, Cecília, Cipriána, Ditta, Innocencia, Kamélia, Soma, Ciprián, Eudoxia, Eufémia, Geminián, Imogén, Kornélia, Lúcia, Imelda, Kornél nevű ismerőseiket is.

Edit eredete: germán eredetű; jelentése: öröklött birtok, örökség, birtok, vagyon + harc; gazdag + harc. Edit jelentése: Az Edit név alkotó, találékony személyiség kialakulását segíti. Könnyen fejezi ki magát, és könnyedén ismerkedik másokkal. Mivel érzései és vágyai gyakran változnak, ezért szinte soha nem elégedett az adott körülményekkel.

Sok ötlete és terve van, de ezek nagyon gyakran szólnak arról, hogy mi módon juthatna viszonylag könnyen és egyszerűen, ám lehetőleg gyorsan pénzhez. Szeret utazni és ismerkedni, szereti a változást. Nehezen tart ki egy dolog mellett, így céljai elérésében is nehézségei adódnak. Bár mások előtt pozitívnak tűnik, de önbizalom és - ebből adódóan - akaraterő hiányában szenved.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában