TV-ajánló

2023.09.12. 12:07

Szeress belém újra és újra

Az 50 első randi egy olyan vígjáték, amit biztosan többször is meg kell néznie az embernek. Az első tíz perc után azt gondolnánk, hogy a romantikus címkét biztosan csak átvitt értelemben kapta meg a film, azonban a sztori végére kiderül, hogy a rendező remek egyensúlyt tud tartani a romantikus és komikus elemek között.

Farkas Eszter

A kép illusztráció.

Adam Sandler egyik, ha nem a legjobb alakítását nyújtja Henry Roth-ként, aki állatorvos, és egy hawaii paradicsomban él. Nem csak munkáját imádja, hanem a nőket is, akiket sorban átver, mégsem bukik le, hiszen csak turistákkal kezd. Egészen addig, amíg meg nem ismerkedik Lucy Whitmore-ral (Drew Barrymoore), akivel egy fantasztikus randi után látszólag a lány kezdi el ugyanazt játszani Henry-vel, amit korábban ő tett a lányokkal. 

Henry ugyanis úgy érzi, végre akár készen állna egy komoly kapcsolatra, azonban másnap Lucyhoz közeledve Henry zavarba jön, amikor a lány nem ismeri fel őt. Ekkor tudja meg Henry, hogy Lucyban nem emberére talált, a lány ugyanis rövid távú memóriazavarban szenved, és nem emlékszik a balesete után történtekre. Henry nem hagyja, hogy ez megállítsa, azért küzd, hogy a lány minden egyes nap újra és újra beleszeressen. De vajon sikerül neki? 

A filmben a színészpáros  – Barrymore és Sandler – olyan szinergiát alkot, amelyet korábban Richard Gere és Julia Roberts, Cary Grant és Sophia Loren romantikus párosához lehetne hasonlítani. Egy misét mindenképp megér, már csak ezért is.

22.55 AXN Az 50 első randi

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában