Horrorsztori

2023.10.23. 17:00

Hátborzongató, amit a szekrény mögött talált

Temetőt alakított ki az egyik szoba falában, amit egy szekrénnyel zárt el. A házat albérletnek adta ki a tulajdonos – jelezte a Bama egyik olvasója az egyik baranyai faluból.

Teol.hu

Amit a szekrény mögött talált, az horrorfilmbe illik... (Képünk illusztráció)

Forrás: Shutterstock

Egy pécsi fiatal anyuka kereste meg a Bama szerkesztőségét, hogy korábban párjával és a gyermekeivel albérletet kerestek, így találtak rá a kis baranyai településre. A ház annyira megtetszett nekik, hogy kivették.

A tulajdonos megkérte őket, hogy a régi bútorok hadd maradjanak a házban, mivel nem tudja őket máshová elhelyezni. A szerződést megkötötték, kauciót kifizették. A tulajdonosnak egy kérése volt, egy öreg szekrényt ne mozdítsanak meg, ne helyezzék át. Annyit mondott, nagyon értékes a bútor.

A házba nemrég be is költöztek, mint az olvasó írta: örültünk, hogy a gyerekeinknek végre külön szobájuk lesz. El is kezdték behordani a gyerekek játékait a szobába, és mivel a nagy szekrény útban volt, elmozdították.

– Ami mögötte volt, az egy horrorfilmbe illik...

A cikk itt folytatódik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában