Ünnepre hangolódás

2023.10.09. 17:30

Ledfényes, cukifigurás, mézeskalácsos karácsonyi ünnepek várnak ránk

Már egy ideje megújíthatjuk karácsonyi dekorációs készletünket, oly' széles választékkal várják októberben a nagyobb üzletek az év végi ünnepekre készülőket. Karácsonyfánkat díszítő negyvennyolc darabos műanyag gömb szetthez kétezeregyszázkilencven forintért, háromméteres girlandért már háromszáz forintért is hozzájuthatunk.

Brunner Mónika

Bátran újítsuk meg karácsonyi készletünket, lepjük meg szeretteinket egy-egy újdonsággal (Illusztráció: Shutterstock)

Az ünnep elméletileg azzal kezdődik, hogy ünnepi díszbe öltöztetjük a lelkünket. Készülünk az év végére, időben megtervezünk mindent, legyen szó akár egy új téli enteriőrről, egy-egy aprócska, ám szívet-lelket melengető ünnepi újdonságról. Minden évben kell valami új, legyen az akár egy jópofa karácsonyi bögre, egy kicsivel érdekesebb színű vagy árnyalatú girland, egy-egy különlegesebb karácsonyi dísz. Már most érdemes ellenőrizni, hogy jól világítanak-e a ledes füzéreink, minden karácsonyi gömbünk épen maradt-e, vagy elgondolkozni azon, vajon a család kisebb tagjai örülnének-e egy nagyobb plüss- vagy ledes, világító, díszes figurának. 

Szekszárdon két üzletben jártunk, ahol már hozzá lehet jutni a karácsonyi árukhoz. Az egyikben egyelőre nem sokat találtunk, például ledes faházikót ezerkilencszázkilencvenöt forintért, szintén világító karácsonyi asztali dekorációt háromezerháromszázötvenöt forintért, 13,5 méter hosszú ledes füzért, amiért háromezernyolcszáz forintot kérnek, valamint harmincdarabos karácsonyi gömbszett is volt még nyolcszázhetvenöt forintért. Háromméteres girlandot, több színben, háromszáz forintért árulnak.

A másik üzletben már igencsak széles a választék fogadott bennünket. Lehet hóember, szarvas, fenyő típusú ajtódíszünk ezerháromszázkilenc forintért, vagy éppen pingvin, maci, farkas jellegű ezernégyszázkilencven forintért.

Kétméteres, barna, rózsaszín, arany színben pompázó girlandöt ötszáz, két méteres magyal leveles girlandot ezerkétszázkilencven forintért lehet kapni. Karácsonyi gömbszettekből sincs hiány, a negyvennyolc darabos kétezeregyszázkilencven forint, a nyolcvankét darabos hatezerhatszázkilencven forint. Hatdarabos jégcsapdísz négyszázötven forint, a hatdarabos hatvanmilliméteres hógolyók hatszáz forintba kerülnek. A műanyag jegesmedve függődísz darabonként négyszázötven forint. 

A mézeskalácsos bögre ezerháromszázkilencven forintba kerül.  

Diótörő, világító cukorbot, manó és falu

Álló fa diótörőből is sokfélét találunk, a háromdarabos, tizenkét centiméteres diótörő szett ezeregyszázkilencven forint, a tizennyolc centiméteres álló fa diótörő ezerkétszázkilencven forint, a harminchat centiméteres háromezernégyszázkilencven forint, a hatvan centiméteres hatezerkilencszázkilencvben forint. Ledes füzérekkel is tele a polc, például a 15,9 méteres ledfüzér nyolcezerhatszázkilencven forint. A jópofa, kültéri ledes manóért hétezernégyszázkilencven forintot kérnek. A négy darabos kültéri cukorbotszett nyolcezerkilencszázkilencven forintba kerül. A ledes világító falu hatezerkilencszázkilencven forint. 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában