Adománygyűjtés

2023.11.24. 18:30

Ismét cipősdobozokat lehet megtölteni ajándékokkal

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és Paks önkormányzata idén is meghirdeti a város hagyományos cipősdoboz jótékonysági adománygyűjtő akcióját – tájékoztatott a hivatal.

Gazsó Rita
Fotó: Molnár Gyula

A korábbi években több száz cipősdoboznyi ajándékcsomag gyűlt össze és a szervezők szeretnék, ha idén is sok családnak örömöt tudnának szerezni a lakosság közreműködésével. Aki csatlakozni szeretne a kezdeményezéshez, annak nincs más dolga, mint megtölteni egy vagy több cipősdobozt ajándékkal, ráírni, hogy milyen korú és nemű gyermeknek szánja, majd eljuttatni valamelyik gyűjtőpontra.

A dobozokba meleg ruha, írószer, tisztálkodószerek, játékok, édességek kerüljenek. Családoknak is összeállíthatnak karácsonyi ajándékcsomagot, ebben az esetben tartós élelmiszerekkel töltsék meg a dobozt, a csomagoláson jelezzék a családi doboz tartalmát.

Az elkészült ajándékcsomagokat december 14-ig, vagyis csütörtökig lehet eljuttatni a gyűjtőhelyekre: Pakson a Városházán, a Csengey Dénes Kulturális Központban, valamint a Paksi Atomerőmű Tájékoztató és Látogató Központjában adhatók le.

Az összegyűjtött adományokkal a Paks Kistérségi Szociális Központ és a Katolikus Karitász szervezetének munkáját segítik, ők juttatják célhoz karácsony előtt az adományokat Pakson és a kistérségben élő rászoruló családokhoz – jelezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában