Változások

2023.12.23. 08:40

Az asztrológus elemzése: korszakot váltottunk 2023-ban

Kis Tahi Mária Tolna vármegyei asztrológus értékelte a 2023-as évet. Idén korszak-, nézőpont-, értékrendszerek változása zajlott egyszerre. A korábbi évek, évtizedek megszokott struktúrái lebomlottak, helyükre új rendszer kezdett kiépülni, s ezek hirtelen és drasztikus változásokat hoztak.

Brunner Mónika

Megváltozott a korszak, a nézőpont és az értékrendszer 2023-ban (Fotó: Shutterstock )

Az idei évben amolyan korszak-, nézőpont-, értékrendszerek változása zajlott egyszerre. A korábbi évek, évtizedek megszokott struktúráinak lebomlása és helyükre új rendszer kiépülése jellemezte 2023-at, hirtelen és drasztikus változásokkal, értékelte az évet Kis Tahi Mária asztrológus. 

– Adódtak helyzetek, ahol káosszá fejlődött egy-egy folyamat és olyan is, amelyekről még nem tudni pontosan, hogy mivé válhatnak. Az átértékelődés folyamataiban elvált az ocsú a búzától, és aki továbbra is ocsút vetett, az bizony gazt aratott és valószínűleg jövőre is azt fog. A türelem és a szívből jövő hála idén is rózsát termett, még akkor is, ha akadtak rajta tövisek – értékelte 2023-at Kis Tahi Mária, hozzátéve, hogy aki képes volt megteremteni a biztonságot, az egyensúlyt önmagában, az a szívből jövő értékrendjét is átalakította, kitakarította.

Erőre kaptak a társadalmi összefogások 

Kis Tahi Mária elmondta, hogy a kommunikáció sok esetben vitte félre az embereket, a társadalmi egységeket, szervezeteket. Olykor hirtelen lázadó, forradalmi energiákkal fűszerezve sikerült egymással kapcsolódni, ami jó eséllyel átcsapott diplomatikus nyertes-nyertes tárgyalási pozícióba. 

– Külön öröm szemlélni, hogy a társadalmi összefogások, összedolgozások erőre kaptak, hogy egyre többen figyeltek fel a nehezebb sorsú, helyzetű társaikra, és elkezdtek érdemileg kapcsolódni egymással az emberek.  


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában