Óévbúcsúztatás

2023.12.31. 18:00

Maskarában, bohókás ruhában álltak rajthoz a szilveszteri futók

A mozgás, az együtt töltött idő öröméért álltak sokan rajthoz vasárnap Szekszárdon, hogy így búcsúztassák 2023-at.

Révészné Hanol Erzsébet

Sportos óév búcsúztatásra várták vasárnap délelőtt a mozogni vágyókat Szekszárdon. (Fotó: K. A.)

Sportos óév búcsúztatásra várták vasárnap délelőtt a mozogni vágyókat Szekszárdon. A Sportközpont, valamint az önkormányzat, az Alisca Runners Futóegyesület és a SporTolna Triatlon Egyesület szervezésében a tavalyihoz hasonlóan ismét remek hangulatban, ragyogó időben állhatott rajthoz a közel száz induló.

A start ezúttal a Béla király téren volt, ahol előbb Huszár Krisztina vezetésével bemelegítettek a futók, majd elrajtolt a gyerekek egy kilométeres távja, a Tűzijáték futam, aztán a Kálvária kilátóhoz tartó, öt kilométeres Pezsgő futam is. Mindannyian a járdán futottak, és ott tekert a néhány kerékpáros résztvevő is.

A szervezők azt hangsúlyozták, hogy a rendezvény nem verseny volt, az időt sem mérték, a cél az önfeledt közös időtöltés, a 2023-as év vidám lezárása volt. Ennek megfelelően – ugyan nem volt kötelező – sokan maskarában, bohókás öltözetben, vicces kiegészítőkkel érkeztek. Az indulókat lekváros és zsíros kenyérrel, meleg teával kínálták, a Kálvárián pedig zeneszó várta a beérkezőket, hangolva az esti szilveszteri mulatságra. 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában