Aki keres, az itt talál

2024.01.07. 10:55

Javítható francia autót adnak Decsen százötvenezer forintért

Szekszárdi internetes bolhapiacon hirdetik portékáikat elsősorban Tolna vármegyeiek. Ötszáz forintos babapólókat, fiú korcsolyát ötezer forintért, vagy éppen elektromos kést kétezerért. Javítható francia autót is lehet vásárolni százötvenezer forintért Decsről.

Brunner Mónika

Elsősorban Tolna vármegyeiek hirdetik portékáikat (illusztráció)

Forrás: Shutterstock

Ez nem semmi! Jobbnál jobb dolgokra bukkanni szekszárdi bolhapiac elnevezésű Facebook oldalon, ahová a felhasználók lelkesen töltik fel eladásra szánt régi, használt vagy akár új dolgaikat. 

Árukereskedés a Facebookon

Egy tolnai hölgy kisfia eladó babaruháit árulja és csomagban kedvezményt is ad. A pólók darabját például ötszáz forintért, a babapizsamákat ezer forintért árulja. Szekszárd–Tolna megjelöléssel egy hölgy egy nagy zsák S méretű nyári-téli ruhát árul tízezer forintért. 

„Nagyon sok minden van benne, nem bontom. Helyhiány miatt sürgősen eladó" - írja a hirdetéséhez. 

Szekszárdi hölgy eladó fiúkorcsolyát értékesít az oldalon ötezer forintért. Szintén szekszárdi hölgy filteres kávé-teafőzőt és elektromos kést külön–külön kétezer forintért hirdet.

Decsen autó százötvenezerért 

Decsen francia gyártmányú nagyautót százötvenezer forintért árulnak. Javítható motorhibásnak nevezik a kocsit, amely 2005-ös évjáratú. A hirdetések között Szekszárdon, a Tartsay Ipartelepen lévő konténereket is kiadásra kínálják.

A Máv alumínium, 5,5 négyzetméteres konténerek ára havonta ötezer forint. Dombori üdülőtelepen tavasztól őszig kiadó vendégházat is hirdetnek négy-hat vendég részére grillezési, bográcsozási lehetőséggel április elsejétől húszezer forintért naponta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában