Made in Pécs

2024.01.14. 18:00

Minden korosztály együtt szórakozott a fesztiválon (videó)

Hogyan is indulhatott volna másképp a kilencedik Made in Pécs Fesztivál, ha nem telt házas koncertekkel már délelőtt 10 órakor? Még szinte alig ébredt fel a város, de már alaposan ment a pezsgés.

Teol.hu

Forrás: bama.hu

Változó, hogy ki hogyan szokott készülni egy fesztiválra vagy konkrétan a Made in Pécs Fesztiválra, de mi úgy döntöttünk, hogy a több mint 180, pontosabban 181 fellépőt átbogarászva listát készítünk, vagyis készített az egyik barátunk időponttal és helyszínnel, hogy mindenhová időben odaérjünk. Kicsit olyan volt az összeírás, mint amikor az egyetemen próbálod összeállítani az órarended, hogy ne legyen ütközés, de valójában ez lehetetlen – írja a Bama.hu.

A kezdetekkor 89 fellépő volt 5 helyszínen, ami azóta csak nő, nő és nő, de mégsem érezni azt, hogy ez a fesztivál kinőné a várost. Jól megoszlik a tömeg, hiszen a program olyan változatos, hogy nem lesz egyszerre mindenki egy helyen.

Olvasson tovább IDE kattintva!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában