Tündérszépek

2024.02.28. 17:30

Frizura trendekről tanulhatsz a profiktól

Bachmann Krisztina és Fekete Cintia válaszolta meg a nagy kérdést portálunknak, hogy milyen frizurát érdemes készíteniük a Tündérszépek jelentkezőinek, illetve hogy mik az idei fő trendek. Ezek a frizura tippek garantáltan jól jöhetnek bármikor, bárkinek.

Farkas Eszter

Választ kaptunk rá, hogy milyen frizurát érdemes készíteniük a Tündérszépek jelentkezőinek (Illusztráció: Shutterstock)

Mint írtuk, 2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Tolna vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. Arra kerestük a választ, hogy milyen frizurát érdemes készíteniük a Tündérszépek jelentkezőinek, jól szerepeljenek a megmérettetésen.

A mesterfodrászok első és legfontosabb megjegyzése az volt, hogy 

mindenki törekedjen a természetességre, hiszen ez lesz idén a frizura trend is.

– Most úgy gondolom divatos lett önazonosnak lenni, amihez hozzájár az is, hogy legyünk minél természetesebbek – emelte ki Bachmann Krisztina, mesterfodrász. A hosszúhajúak engedjék ki, esetleg hagyják hullámosan a hajukat. Fontos, hogy olyan frizurákat készítsünk, vagy készíttessünk, amelyeknek home made (saját magunk készítette) hatása van. A laza hullámok most nagyon menőnek számítanak, és a fiatalok többsége szinte csak ezt kéri.

Fekete Cintia, fodrász kiemelte, akik hajat festetnek sem kérnek nagyon intenzív, természetellenesnek mondható színeket:

– Ami extrémebbnek mondható az legfeljebb az, hogy valaki azt kéri a haja alsó részébe csináljunk egy rózsaszín átmenetet. Egyébként a nagyon extravagáns teljes hosszon festett kék, lila satöbbi színek már nem számítanak trendinek. 

Tőlem nagyon sokan kérik a természetes napszítta hatást utánzó balayage-t, a baby light szőkítést, ami szintén inkább a természetes hatást próbálja elérni. A lányoknak is az lenne a tanácsunk, hogy kiengedve, kissé hullámos hajjal érkezzenek a fotózásra, és ami még nagyon feldobhatja a frizurájukat az egy kis sejtelmes melír lenne.

Idén a természetes hatású frizura hódít

Ahogy azt a lányok is kiemelték, a hullámok visszatértek, és újra hódítanak. Ezek a lágy, nagy hullámok romantikus és nőies megjelenést kölcsönöznek, ami ideális választás lehet akár mindennapi viselésre, de egy különleges alkalomra is.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni a Tündérszépek szépségversenyre, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Tolna vármegye szépségei Baranya, valamint Somogy hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A fokozatos vágás mindig is azoknak a nőknek a kedvence volt, akik mernek kicsit extrább megjelenést választani. Idén viszont ez a klasszikus stílus trend lett. Egy kicsit hosszabb rétegekkel és játékos textúrával rendelkezik, így könnyedén stílusos megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

– Ha valaha is vágyott arra, hogy haja hosszabb legyen, akkor az idei év, amikor ezt muszáj lesz megvalósítania, ugyanis ez idén extrán divatba fog jönni a hosszú frizura. Leengedve, fonatokkal, ezt szinte bárhogy variálhatja majd, a lényeg, hogy minél inkább tükrözze saját stílusát – jegyezte meg Kriszta.

Bachmann Krisztina és Fekete Cintia fodrászok (Beküldött fotó)

A balayage technikák, ahogy Cintia is említette, továbbra is népszerűek maradnak, de most újabb színek és árnyalatok társulnak hozzájuk, így egyedi és izgalmas megjelenést teremtve. A holografikus hatások pedig a fényjátékok és árnyalatok kavalkádjával varázsolnak különleges fényt a hajunkba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában