Szűrővizsgálat Szekszárdon és Tamásiban

2024.04.03. 08:30

Menjen mammográfiás szűrésre, ne haljon meg senki emlőrákban!

Mammográfiás emlőszűrést szervez egész április hónapban Szekszárdon, valamint Tamási járás lakosainak április 12-ig Tamásiban a Tolna Vármegyei Kormányhivatal.

Gazsó Rita

Fotó: MW

Tájékoztatásuk szerint mindazokat a 45-65 év közötti hölgyeket várják, akik az utóbbi két évben nem vettek részt ilyen vizsgálaton. 

Szekszárdon, a kórház lila épületében fogadják a Dúzs, Értény, Hőgyész, Koppányszántó, Miszla, Nagykónyi, Nagyszokoly, Tolnanémedi, Újireg, Varsád területéről érkező hölgyeket, Tamásiban pedig a rendelőintézet parkolójába látogathatnak el az érintett települések, Belecska, Diósberény, Felsőnyék, Fürged, Gyönk Iregszemcse, Kalaznó, Keszőhidegkút, Kisszékely, Magyarkeszi, Mucsi, Nagyszékely, Ozora, Pári, Pincehely, Regöly, Simontornya, Szakadát, Szakály, Szárazd, Tamási, Udvari női lakosai.

Emlőrákban ma már senkinek nem lenne szabad meghalnia. Gondoljon magára és szeretteire, vegyen részt rendszeresen szűrővizsgálaton! – figyelmeztet közleményében a kormányhivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában