Nincs új fertőzött az atomerőműnél, de változások vannak

Paks, 2019. július 11. Munkába járó dolgozókat mûszakváltás után haza szállító autóbuszok a Paksi Atomerõmû kijáratánál. Mögöttük a 3-4-es blokk épülete. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA / MTI

Fotó: Jászai Csaba

Tizenkét órás műszakrendre tért át az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. üzemviteli működése az atomerőmű Pandémiás Vezetési Csoportjának döntése alapján – tájékoztatott dr. Kovács Antal. A vállalat kommunikációs igazgatója elmondta, hogy április 16-án 6 órakor lépett életbe a változás, amely szerint a műszakváltások reggel 6 óra és délután 18 órakor történnek. A ki-és beléptetés rendje is változott, az F1 portán csak kilépés, míg az F2 portán csak belépés lehetséges, az F3 porta működését pedig szüneteltetik. Korábban beszámoltunk arról, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje a paksi atomerőmű egyik munkavállalójának, ez mára elszigetelt esetnek minősíthető – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!