Négyezer látogató

2020.11.27. 15:30

MEKH: az Erőművek Éjszakája hozta meg az elismerést

Tolnai Népújság

Paks 20180203 MVM Paksi atomerõmû

Fotó: Beküldött kép

Magyar Üzleti Felelősség Díjat nyert a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal Erőművek Éjszakája programja, amelyhez a Paksi Atomerőmű is csatlakozott. A Magyar Üzleti Felelősség Díjára azok a szervezetek pályázhatnak, amelyeknek kiemelkedő és felelősségteljes kezdeményezései pozitív hatással vannak a társadalomra és a környezetre – tájékoztatott a PaksFm.hu.

A díjat elnyert Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal társadalmi felelősségvállalási programjának célja a fogyasztók tudatos és takarékos energiafelhasználásának ösztönzése. A programon országszerte közel negyven erőmű és távhőtermelő fűtőmű, valamint látogatóközpont nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

A helyszínek között megtalálhatók voltak a helyi melegvíz- és távhőszolgáltatást biztosító városi fűtőművek és hőközpontok, valamint az ország villamosenergia-ellátásáért felelős, fosszilis energiaforrásokat, biomasszát, vízenergiát, atomenergiát felhasználó nagy létesítmények is. Az Erőművek Éjszakájának négyezer látogatója volt.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!