Az év vállalkozása

2022.12.15. 22:29

Az Ezer és Társa Bt. érdemelte ki a Pétermann-díjat

Több évtizedes sikeres kereskedelmi tevékenységük, a helyi foglalkoztatásban vállalt szerepük, továbbá közéleti szerepvállalásuk elismeréseként az Ezer és Társa Bt.-nek adományozta idén az év vállalkozásának járó Pétermann Jakab-díjat a város képviselő-testülete.

Vizin B.

Filóné Ferencz Ibolya polgármester adta át a díjat Ezer Balázs cégvezetőnek (Fotó: Makovics K.)

A csütörtök esti polgármesteri fogadáson Filóné Ferencz Ibolya polgármester adta át a díjat a cég vezetőjének, Ezer Balázsnak, aki nagy megtiszteltetésnek nevezte az elismerést. Bonyhád polgármesterének minden részletre kiterjedő, tartalmas évértékelő prezentációját megelőzően Badár Tamás bűvész kápráztatta el a városháza dísztermében helyet foglalt közönséget.

A program zárásaként Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője mondott pohárköszöntőt, amely során kiemelte: a város vezetése, az itt működő vállalkozások és a bonyhádi emberek közös sikere Bonyhád töretlen fejlődése.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!