Ingatlanbazár

2023.08.27. 13:00

Itt az idő leváltani a nyüzsgő városi életet!

Sióagárd közelében, mindössze egy ugrásnyira Pakstól, egy elképesztően menő luxus családi ház várja új tulajdonosát!

Teol.hu

Elképesztően menő luxus családi ház várja új tulajdonosát Sióagárdon

Forrás: ingatlanbazar.hu

A 300 négyzetméteres, patinás kúria gondosan tervezett, praktikus elosztással bír. Az ingatlanban az exkluzív amerikai konyha-étkező, a lenyűgöző nappali, gyönyörű kert és télikert mind-mind egyedi élményt nyújtanak. A ház fűtése sokféle forrásból megoldott, a kandallókól a klímáig, és a teljes területet körbeöleli a privát parkosított kert.

KÜLÖNLEGES INGATLANT KERES? EZT A KERTES LUXUS OTTHONT IMÁDNI FOGJA!!!

Eladó Pakstól 30 km-re, Sióagárdon frekventált helyen, kiváló megközelíthetőséggel, egy, a főúthoz és autópályához közeli, mégis csendes utcában lévő luxus családi ház, egyedi hangulattal!!!!

A patinás 300 négyzetméteres kúria alapjának teherbírása lényegesen nagyobb, ezzel elősegítve a ház hosszú élettartamát. Az ingatlan építése 30-as és 38-as porotherm téglával történt és 15 cm-es szigetelést kapott. A tetőt rétegrendnek megfelelően szigetelték. Az egész házra jellemző a praktikus elosztás és kihasználás, melyért annak idején külön szakember felelt.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlanba belépve egy igényesen kialakított előszobát, egy exkluzív burkolású, barokk stílusú amerikai konyha-étkezőt és egy lenyűgöző nappalit pillanthatunk meg. A teljes ház bútorzata különleges tervezéssel, minőségi anyagokból készült. A nappaliból egy hangulatos, tágas télikertbe léphetünk át, ahol a fotelben ülve a kék, feszített víztükrű medencén keresztül az örökzöld kertet látjuk. A látvány önmagáért beszél, elvarázsolja az ott tartózkodót.

A ház fűtése több forrásból is biztosítható, gáz fűtéssel, inverteres hűtő,- fűtő klímával és 3 épített kandallóval, melyek díszes kombinációval kirakott mintázattal, egyedi kialakítással készültek, ami hangsúlyozza és kiemeli az igazi értéküket. Az ingatlan nyílászárói 3 rétegű hő- és hangszigetelt üvegből készültek, melyek szúnyoghálóval és redőnnyel vannak ellátva.

A nyári konyha és a másik télikert, több mint 100 négyzetméteres összterülettel, külön belső építész által megtervezett csodálatos kivitelezéssel készültek. Utóbbiban helyet kapott egy 6 személyes finn típusú szauna is, mely exkluzívan kialakított és fenyővel burkolt, automatizált fűtéssel biztosítja a kikapcsolódást.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház mellett található a dupla beállós, nagy méretű garázs, mely távirányítós működtetéssel rendelkezik. Két autó mellett, tárolásra is bőven van lehetőség. Az ingatlant riasztó- és digitális kamerarendszer védi, a telefonon követhető külső tér ellenőrzésének lehetőségével.

A 3470 négyzetméteres teljes terület parkosított, sík és kifejezetten jól használható. A színvonalas felszereltséggel épült impozáns ingatlan, csodálatos parkkal rendelkezik. A kertet, örökzöld bokrok, cserjék, virágok díszítik és varázsolják el. Automata öntöző berendezés biztosítja a lakók kényelmét.

A terület jellegéből adódóan abszolút privát érzésünk lehet, nem látni be az udvarba, kifejezetten csendes és pihentető. A telekhatáron teljesen körben 2,5 méter magas kőkerítés van, ami elszigeteli a külvilágtól teljesen az ingatlant.…]

További eladó otthonok és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!