rendőrségi hírek

2019.03.29. 10:03

Rendőrkézre került a szekszárdi zsebtolvaj!

A nővel szemben őrizetbe vételéig további 15 rendbeli bűncselekmény megalapozott gyanúját állapították meg.

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán befejezték a nyomozást egy 27 éves helyi nővel szemben, aki ellen lopás, garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Egy helyi lakos tett feljelentést a Szekszárdi Rendőrkapitányságon 2018. július 21-én ismeretlen tettes ellen, aki az egyik szekszárdi áruház parkolójában figyelmetlenségét kihasználva zsebéből ellopta mobiltelefonját. A rendőrök gyorsan azonosították az elkövetőt, – K.SZ. 27 éves szekszárdi lakost – akinél elszámoltatása során megtalálták az eltűnt értéket.

A nővel szemben őrizetbe vételéig további 15 rendbeli bűncselekmény megalapozott gyanúját állapították meg a rendőrök. Néhány hónap alatt K.Sz. még legalább 11 rendbeli lopást követett el, ezen felül három rendbeli garázdaság vétség és két rendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt is felelnie kell.

A gyanúsítottat a szekszárdi rendőrök 2018. október 11-én őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Szekszárdi Járásbíróság K.Sz.-t még tavaly ősszel letartóztatásba helyezte.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték a Szekszárdi Járási Ügyészségnek – írja közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában