rendőrségi hírek

2019.04.16. 14:04

Szemtanúkat keres a rendőrség egy bonyhádi baleset kapcsán

Egy Bonyhádon történt balesettel kapcsolatban kérik az állampolgárok segítségét a rendőrök.

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A Bonyhádi Rendőrkapitányság 17020/185/2019. bü. számon folytat eljárást segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint egy személy. április 11-én 16 óra 10 perc körüli időben az általa vezetett sötét színű gépkocsival Bonyhádon a Széchenyi tér irányából a Perczel utca irányába közlekedett, amikor a Perczel utca 1. szám előtt levő – szintkülönbséggel ellátott – kijelölt gyalogos átkelőhelyen elsodorta a neki jobb oldalról gyalogosan az úttesten áthaladó nőt. A gyalogos az elütést hátralépéssel igyekezett elkerülni, ezért a jármű érintőlegesen ért hozzá, illetve a kezében tartott táskájának ütközött. A balesetben a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett, tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti balesetet látta, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bonyhádi Rendőrkapitányságon, illetve hívja a 74/550-950-es telefonszámot, tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában