rendőrségi hírek

2019.07.08. 10:31

Az interneten hirdette a babakocsit, amit sosem küldött el

TEOL

Forrás: Shutterstock

Az ország több pontján tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki az interneten babakocsit árult. A vásárlóktól a vételárat egy bankszámlára utaltatta, azonban a babakocsit a vevők részére nem küldte el.

A feljelentések kapcsán indított büntetőeljárást a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya folytatta. A rendőrök megállapították, hogy az elkövető legalább öt embert károsított meg hasonló módszerrel 2018 augusztusa és 2018 októbere között. A tamási rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, egy sárkeresztúri nőt, akit az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki. A nővel üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúját közölték a tamási rendőrök.

Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek, tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában