oktatás

2019.07.15. 18:10

Befejeződött a rendészeti tanulók nyári gyakorlata

Ihárosi Ibolya

Fotó: TMRFK

Befejeződött a szekszárdi Ady Endre Szakképző Iskola 10. és 11. évfolyamos rendészeti képzésben részt vevő tanulóinak nyári szakmai gyakorlata. A nyári gyakorlat szakmai elméleti és gyakorlati feladatokból állt, melyek a középiskolai tanulmányaikra épültek.

A rendésztanulók a közrendvédelmi, közlekedésrendészeti és jogi órákon túl meglátogatták a vízirendészeket, a megyei rendőr-főkapitányságot, ahol betekintést nyertek a Tevékenység-irányítási Központ és a Bűnügyi Technika Osztály munkájába. Ezen túl szakmai programokon vettek részt, amelyeken további gyakorlatot szerezhettek alaki ismeretekből.

Fotó: TMRFK

Illés László rendőr alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály szenior állományú munkatársa, több évtizedes kiemelkedő rendőri pályafutást követően nyugállományba vonul, ezért utolsó alkalommal tartott alaki szemlét a diákoknak, tájékoztatott Komlóiné Kiss Anett, a főkapitányság sajtószóvivője. A nyári gyakorlat feladatait mind a harmincnégy diák sikeresen teljesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában