letartóztatás

2019.07.02. 09:43

Rengeteg kábítószert találtak

Ihárosi Ibolya

Forrás: Shutterstock

Fotó: illusztráció

Az ügyészi indítványnak helyt adva egy hónapra letartóztatásba helyezett egy huszonhét éves férfit a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája. A férfit a nyomozó hatóság június 21-én délután vette őrizetbe, majd kábítószer-birtoklás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként.

Az őrizetbe vételt megelőzően a férfi lakásában növényi törmeléket, tablettákat és por formájában nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Ezekről a kirendelt igazságügyi vegyész szakértő elsődleges szakvéleményében megállapította, hogy hatóanyagaik kábítószernek minősülnek, és már a tabletták hatóanyag-tartalma is meghaladja a csekély mennyiség felső határát. A gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem, illetve kábítószer-birtoklás miatt már korábban is elítélték, tájékoztatta lapunkat dr. Kiss Yvette, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában