rendőrségi hírek

2019.08.28. 12:30

Az asszonynak ideje sem volt feljelentést tenni

A bonyhádi rendőrök elfogták a kerékpártolvajt.

TEOL

Fotó: TMRFK

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai, Szabó Ferenc Roland rendőr törzszászlós körzeti megbízott, és Herger Béla rendőr zászlós helyszínelő és balesetvizsgáló, augusztus 27-én 10 óra 30 perckor a 6-os számú főútvonal 145-ös kilométerszelvényében megállítottak egy kerékpárral közlekedő személyt. A férfi egy általuk már jól ismert bonyhádi lakos volt, aki ellenőrzésekor elmondta, hogy a kerékpár nem az övé, tulajdonosának tudta és belegyezése nélkül hozta el, mert szerette volna eladni.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon augusztus 27-én 10 óra 49 perckor tett feljelentést egy őcsényi nő, mert Szekszárdon, az egyik áruház előtti kerékpártárolóból ismeretlen személy ellopta a fekete színű, női vázas biciklijét, a hozzá tartozó kerékpárzárral.

A bonyhádi egyenruhások a 21 éves helyi férfit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Bonyhádi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a lopott kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták jogos tulajdonosának, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában