katasztrófavédelem

2019.09.18. 19:10

Az élen végeztek megyénk csapatai

Hanol Erzsébet

Fotó: MW

Dobogós helyen végezett megyénk mindkét csapata a 3. Országos Közlekedésbiztonsági Versenyen. A Katasztrófavédelem legjobb gépjárművezetője címet készenléti szer kategóriában a Tormási Tamás és Simon Jenő alkotta csapat szerezte meg, ők a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon teljesítenek szolgálatot. Az ügyintézői gépjárművezetői kategóriában a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság versenyzői, Dobos Gábor és Novák János a harmadik helyen végeztek.

Boros Brigitta, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a megyei selejtezőkön legjobban teljesítők a regionális fordulóban folytathatták, ahonnan az első három hely valamelyikén végző csapatok jutottak tovább a döntőbe, amelyet a zsámbéki Drivingcamp vezetéstechnikai pályán rendeztek. A megmérettetés mindkét kategóriában elméleti résszel kezdődött, amelyben KRESZ, gépjárműismereti és vezetéstechnikai kérdésekre kellett választ adni, a gyakorlati szakaszban pedig valós közlekedési szituációkat szimuláltak a versenyzők számára.

Borítóképünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában