súlyos bántalmazás

2019.09.04. 15:08

Életveszélyes sérüléseket okozott az Izményben verekedő férfi

Eszméletlenre verte a sértettet a 22 éves váraljai férfi, aki egy korábban a családját ért sérelem miatt akart elégtételt venni.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Bejelentés érkezett a rendőrségre tegnap 16 óra 23 perckor, hogy a délután folyamán Izményben bántalmaztak egy személyt, aki eszméletlen állapotban van. Az egyenruhások nagy erőkkel a településre vonultak, ahol a helyszíni adatgyűjtés során megállapították, hogy a megvert személy egy 55 éves helyi férfi, aki a bántalmazás miatt súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elsődleges intézkedések során kiderült, hogy a sértettet egy 22 éves váraljai férfi verte meg, akit rövid időn belül elfogtak és előállítottak – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az elkövetőt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában