rendőrségi hírek

2019.09.12. 10:08

Elfogatóparancs alapján körözik

Elfogatóparancs alapján körözik Ramos Tibort. A lakosság segítségét kérik a szekszárdi rendőrök.

TEOL

Forrás: Shutterstock

A Szekszárdi Rendőrkapitányság folytat eljárást nagyobb értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt Ramos Tibor pécsi lakos ellen – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ramos Tibor körülbelül 170-171 centiméter magas, sovány testalkatú, rövid hajú, jobb válltól induló a mellkason keresztül a bal lapockán át a bal kar kézfejéig tartó összefüggő tetoválása van.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte a férfi körözését.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a KÉPEN látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501-100-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában