rendőrségi hírek

2019.09.30. 13:15

Lopásból származó ékszerek tulajdonosait keresik a rendőrök

TEOL

Forrás: TMRFK

A Szekszárdi Rendőrkapitányág Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat egy betöréses lopássorozat elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy társasággal szemben. A nyomozás adatai szerint az elmúlt időszakban az elkövetők az ország számos településén követtek el betöréses lopást többek között oly módon, hogy az ingatlanok nyílászáróinak szúnyoghálóit átvágták, és így jutottak be a lakásokba. A betörőket az egyenruhások elfogták, közülük többen letartóztatásban vannak. Az eljárás során számos ékszert, aranyórát és egyéb tárgyakat foglaltak le – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A szekszárdi rendőrök most azok jelentkezését várják, akik felismerik a képen látható ékszereket, melyeket tőlük az elmúlt időszakban loptak el. Az értékekről készült képek az alábbi galériában láthatóak.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki információval rendelkezik az ékszerekről, jelentkezzen munkaidőben személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as számot a 36-25-ös melléken, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöld számon, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában