Polgárőr Találkozó

2019.09.05. 19:05

Szolgálati ebek munkáját mutatták be (videó)

A Tolna megyei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a hétvégi rendezvényen mutatták be a szolgálati ebek munkáját.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Szekszárdon szervezték meg a hétvégén a Megyei Polgárőr Találkozót, melyen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság is képviseltette magát. A rendezvényen bemutatták a kutyás szolgálat munkáját az érdeklődőknek.

Putnoki Krisztián rendőr zászlós, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályának munkatársa, Antal Ádám rendőr főtörzsőrmester, a Tamási Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, Szabó Zoltán, a Paksi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és járőrtársaik – Jack, Zulu, Samu és Bounty – először egy általános igazoltatást imitáltak. Ezt követően egy garázda magatartást tanúsító- és egy fegyveres személy elfogását mutatták be a nézőknek.

A rendőrségi bemutatójában közreműködtek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai is – adta hírül közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eseményről bővebben is tudósítottunk itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában